Cling On kerek festőecset Nagyobb

Cling On kerek festőecset (több méret)

Új termék

A Cling On! ecset egy különösen tartós professzionális festőecset, amellyel könnyű, gyors és élvezetes a munka. Hosszú ideig megtartja formáját, ellenáll az oldószereknek, vegyi anyagoknak és hőnek. Könnyen tisztítható és nincs szálhullás!

Bővebb leírás

Rendelhető

5 190 Ft‎

Bővebb információ

A Cling On! egy olyan specilisan kifejlesztett ecset, melynek ecsetszálai a legjobb szintetikus szálak keverékeiből készültek, teljesen lezárva epoxycement ragasztóval, aminek köszönhetően a Cling On!-ból egyáltalán nem hullanak a szálak!

Fő öszetevője a FILAMENT IZZÓSZÁL, melynek tartóssága a legtöbb polieszter szálnál 5-9-szer magasabb. A szálak végei elkerekítettek, kúposak, rugalmasak, és nagyon lágyak, aminek köszönhetően egy bársonyos tapintású, hibátlan felület érhető el. A filament szálak növelik az ecset tisztíthatóságát és anélkül, hogy elveszítenék formájukat, ellenállnak a vegyi anyagoknak, oldószereknek és magas hőmérsékletnek.

Másik komponense egy lekerekített, kúpos végű, rövidebb és merevebb, kiváló minőségű polieszter szál, mely biztosítja a megfelelő merevséget és ellenállást. Ezeknek a szálaknak köszönhető a vízbemártáskori merevség, majd az alakvisszanyerés is, amely még inkább növeli utolérhetetlen festési technikáját.

A Cling On!-t Hollandiában gyártják amerikai alapanyagokból, rozsdamentes acél hüvellyel és bükkfa nyéllel ellátva. Kifejezetten vizes bázisú anyagokhoz lett kifejlesztve. Legyen szó alapozóról, zománcfestékről, lakkról, ragasztóról, falfestékről vagy krétafestékről, a Cling On! minden anyagban siklik. Kevesebb erőfeszítéssel, rövidebb idő alatt könnyedén festhetünk sima felületeket.

A Cling On rendkívül tartós, nagyon hosszú idő és intenzív munka után sem veszíti el formáját, sőt, minél többet használod, annál jobb és jobb lesz!