PintyPlus wax spray - 400 ml Nagyobb

PintyPlus wax spray - 400 ml

KBPPCK819

Új termék

A Pintyplus wax spray egy felületi védelmet adó viasz spray fára és olyan felületekre, amelyet krétafestékkel festettek. Egyenletes, selymes felületet eredményez.
Használható kezeletlen fára, viasszal kezelt felületek megújítására, PintyPlus krétafestékkel festett felületek védelmére.

Bővebb leírás

Rendelhető

2 690 Ft‎

Bővebb információ

Használata: Felrázás után 15-20 cm távolságból egyenletesen szórd a felületre a viaszt, majd egy száraz rongy segítségével polírozd át rajta, amivel biztosítod a viasz egyenletes eloszlását. Amennyiben krétafestékkel festett felületre használod, várd meg, amíg a festék teljesen megszárad. A viaszrétegek között is várj 30 percet, hogy a wax kellően beszívódjon.

Fontos, hogy a wax elsősorban fa felületek kezelésére szolgál. De a krétafestékkel, vagy PintyPlus krétafesték sprayvel festett felületekre is kiválóan használható, mivel ez a típusú festék más festékekkel ellentétben, nyitva hagyja a pórusokat. Ezért a viasz olyan festékek estében nem használható, amelyek elzárják a pórusokat.

A viasz elmélyíti a krétafesték vagy a természetes fa színét, egy matt vagy selyemfényű felületet létrehozva. Fontos, hogy a viasszal kezelt felületeket időre időre megújítsuk.